Καλώς ήρθατε!


    Αυτή είναι η σελίδα που θα καθορίσει το μέλλον σου σαν αλεπού. Η ομάδα του alepoudes.gr σου δίνει την δυνατότητα να γράψεις τις δικές σου ατάκες. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στείλε την ατάκα σου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ένα μέλος της ομάδας μας θα λάβει την ατάκα σου, θα την αξιολογήσει και θα σε ενημερώσει για το τι πρόκειται να συμβεί.

Το ψευδώνυμο σου:

Το email σου:

Η ατάκα σου:    Για κάθε φορά που δημοσιεύεται μία ατάκα σου θα λαμβάνεις έναν πόντο. Σε περίπτωση που η ατάκα σου έχει μεγάλη επιτυχία θα λαμβάνεις από 2 έως 5 πόντους. Στείλε μας επομένως τις καλύτερες ατάκες σου και αναρριχήσου και εσύ στην κορυφή του αλεπουδοβουνού. Σημείωση: Για να λαμβάνεις τους πόντους από τις ατάκες σου θα πρέπει να μας στέλνεις κάθε φορά από το ίδιο e-mail και με το ίδιο ψευδώνυμο. Σε αντίθετη περίπτωση οι πόνοι θα κατοχυρώνονται σε διαφορετικό ψευδώνυμο.
    Εναλλακτικά, μπορείς να μας στείλεις την ατάκα σου σε μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook. Προσοχη! Μην ξεχάσεις να μας στείλεις το ψευδώνυμό σου.
    H ατάκα σου θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες του site και φυσικά να είναι δική σου. Σε περίπτωση που δεν τηρείς τους κανόνες η ατάκα σου θα απορρίπτεται.Alepoudes.gr